U Hotelu Minerva održavaju se Dani hrvatskog kulinarstva, na kojem će se iz naše županije predstaviti – Sandra Jadek, Zoran Putniković, Suzana Fuks, Sanela Bubaš i učenici Stjepana Sulimanca iz Pitomače
Od danas, 4. travnja do petka, 8. travnja, Hotel Minerva u Varaždinskim Toplicama, domaćin je „Dana hrvatskog kulinarstva 2022“.
Ove godine, Virovitičko-podravsku županiju, predstavljat će „četvero“ natjecatelja, Suzana Fuks i Sanela Bubaš, koje će se „boriti“ u kategoriji torte, kao i Zoran Putniković, koji će se natjecati u kategoriji „jednostavni obrok/gablec u kuhinji“.
S njima će u Minervi biti i višestruka prvakinja Hrvatske, Sandra Jadek, ali ove godine ne u ulozi natjecateljice, već u ulozi sutkinje. Ona će u Minervi održati dvije radionice, kako se rade „mirror glazure“ te „francuska prhka tijesta“.
Bit će tu i učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača koji će se natjecati u kategoriji „Kamelija kupa“.
(www.vpz.hr, Fotografija: kuhar.hr)