Mirisi i okusi jeseni stigli u Slatinu uz vruće pečene kestene
Ono što jesen u Slatini čini još ljepšom i mirisnijom su slatki pečeni kesteni koje naš slatinski pečenjar Meho priprema u svom starom pečenjaru. Zanat je naslijedio od starog pečenjara kojega još vjerujemo pamte stari Slatinčani, a uz vruće kestene nudio je osamdesetih i devedesetih godina i ušećerene jabuke.
Upravo danas je svoj stari pečenjar stavio u funkciju Mesut Memedi, vlasnik samostalne obrtničke radnje „Štrudla“ koji inače preko cijele godine na adresi Vladimira Nazora 8, radi najbolje kore za štrudle i mlince u gradu.
Od danas ga svakodnevno možete pronaći od 17 do 22 sata na starom mjestu u Nazorovoj ulici kod semafora prema tržnici i kupiti vruće pečene kestene.
Cijena za veliku porciju je 10, a za malu 5 kuna.
Mirisi i okusi jeseni stigli su u Slatinu stoga uživajte, a sezona pečenih kestena trebala bi potrajati do 15. studenog.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)
[divider]