DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

DND Slatina organizirao dječju proslavu Dana Grada Slatine

Povodom proslave Dana grada Slatine DND Slatina organiziralo je, u okviru svog Dječjeg kutka, već tradicionalnu dječju proslavu rođendana našeg grada.

– To je način da zahvalimo našem gradu za sve što čini za nas jer sigurni smo da grad toliko ulaže u mališane baš zato što su oni budućnost našeg grada, – kaže predsjednica DND-a Slatina Ivana Strupar.

Volonterke DND-a Slatina Elizabeta, Gabrijela, Martina, Tamara, Nikolina i Ivana za danas su pripremile brojne interaktivne igre među kojima su izrada čestitataka Slatini za rođendan,društvene igre,igre koordinacije,pokreta,ples i na kraju izradu našega grada i torte od kutija.

Djeca su se u sat vremena druženja dobro zabavila i ponešto naučila baš kao i tijekom održavanja svakog druženja u prostoru DND-a Slatina.

Ovoj dječjoj proslavi Dana grada Slatine pridružili su se zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Ilija Nikolić koji je pozdravio dječicu i poželio im ugodno slavljeničko druženje i zauzvrat odmah dobio čestitku u ruke te direktorica TZ Grada Slatine Martina Kostanjevac.

Po završetku svih aktivnosti koje su bile planirane za današnji dan,u rukama predsjednice DND-a Slatina Ivane Strupar stigla je rođendanska torta kojom su se prisutni,i veliki i mali, sladili u hladu slatinske sekvoje.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button